12:00

Smedjebackens FK

Referat

Referat: Gideonsbergs IF Dam2 - Smedjebackens FK

En match där resultatet ej var viktigt men vi gillar alltid att vinna. Första halvlek är vi stabila och lder mycket stabilt med 2-0. Mål av Sara Eklund ass: Racha samt Emma Widen ass: Sra Eklund.. Dom har inte så många lägen under de första 45 minuterna medans vi har 4-5 bra lägen att utöka ledningen men får inte till det riktigt i sista delen av plan.
I den andra byter vi ut sex spelare vilket bidrar att vi tappar lite i strukturen och ballansen i laget. Inte för att de sex nya soelarna är dåliga men att ändra som jag gör skapar tyvärr lite obalans och vi tappar spelet. Visst skapade vi lite även under andra men dom tar över mer o mer och sakta men säkert gör dom 2-1 , 2-2 och även 2-3 kom strax efter. Vi gör lite misstag som straffar sig men tycken att alla inhoppare gör en ok insatts men som lag får vi det tyvärr inte att fungera.
Det fanns bra saker i både första och andra att ta med och rest lägger vi bakom oss.