17:00

Karlslunds IF FK

Referat

Referat: Gideonsbergs IF 2 - Karlslunds IF FK

Seriestart! Alltid viktigt att börja bra och åter igen så startar vi med Karlslund och återigen slutar det med seger 3-0 ??
Det börjar bra och det känns som om vi totalt dominerar matchen men vi får inte in någon boll i flrsta halvlek... med andra ord 0-0 eftrr 45 minuter, vi har många bra kombinationer och har tvår riktigt bra lägen som den ena tar i ribban; skott av Lovis och Sara har en bra skarv på ett inlägg från Ida men deras resliga målvakt gör två bra räddningar. Även om vi har allt i spelformen fotboll så kändes Karlslund små farliga med sina långa bollar onsnabba omställningar .
I halvtid konstaterade vi att vi gör det bra och att vinska fortsätta pressa dom....så vi får dom att slarva imsina uppspel.
Vi gör några byten i andra och alla inhoppare gör bra insattser och en fin detalj i matchen är när Sebbe är inne i 15 sekunder när hon spelar fram till vårt 1-0 mål... Sebbe är även inblandad i andra målet där hon kämpar fram en boll som Sara tar och splar fram Ida som placerar förbi målvakten o 2-0
3-0 är det återigen Sara om vinner boll och den hamnar sen hos Flora som enkelt placerar bollen imett tomt mål.
Välförtjänt seger där vi rullar boll bra införsta men får utdelning iandra. Bäst på plan Fidde och Sara men självklart ett starkt försvar med Racha och Malvina centralt samt Idas kylighet iframför mål. Roligt att se att avbytarna tog med sig det vi sa före...viktigast att dom är allerta för deras vikt är att dom ska komma in o förändra matchbilden och det gör dom verkligen alla sex... när dom kommer in. Vi är mycket stolta över er tjejer! Bra jobbat